Ik ben al een tijdje op zoek naar makkelijke instappers, maar tot op heden er nog niet in geslaagd om een leuk paar te kopen. Tot ik op een avond lekker rustig achter mijn laptop zat en op de site van Mephisto schoenen online terecht kwam. Wat me meteen opviel is dat ze hier, tegen een leuke prijs, heel veel keuze hadden in verschillende schoenen, instappers wel te verstaan. Ik heb eerst maar eens een kopje koffie gezet voordat ik me erin ging verdiepen welke schoenen ik wilde bestellen. Dit leek een makkelijke opgave, maar door de enorme  keuze die ik voorbij zag komen wist ik echt niet meer wat ik wilde bestellen. Ben tot de conclusie gekomen dat ik zowel een paar instappers als een paar dichte schoenen wilde kopen, kon echt geen keuze maken uit één van die schoenen. Per slot is het niet elke dag mooi weer, dus bij een paar slechte dagen kan ik mijn dichte schoenen aandoen. Inmiddels heeft mijn man ook deze site op internet ontdekt en heeft hij voor zich zelf ook een leuk paar schoenen besteld. Voor ons hoeven we hiervoor niet meer naar de stad, maar we bestellen snel en makkelijk onze schoenen via internet.  TempImg

Door Gina