Ben je woonachtig in België en wil je graag weer genieten van een volle haardos? Dat kan met de clip-in hairextensions van OxY. Gemaakt van het meest subtiele materiaal en het resultaat mag er zijn! Of je nou blond, bruin, zwart of rood haar hebt; bij OxY kun je extensions kopen die elke haardos een enorme impuls geven. Haar kan nog wel eens droog zijn of last hebben van gespleten haarpunten. Met extensions hoef je hier niet meer bij stil te staan, je hebt namelijk elke dag een kapsel waar anderen ‘u’ tegen zeggen.

De looks en het kapsel dat je altijd hebt gewild, dat kan met de hairextensions van OxY. Naarmate je ouder wordt zal je haardos minder vol worden en zelfs futloos raken. Je kunt dan allemaal kunstmiddeltjes proberen om je haar weer te laten glanzen, maar het is vaak een tijdelijke oplossing. Hairextensions geven je lange tijd het plezier terug van een volle bos haar en een fantastische uitstraling.

Veel keuze bij OxY
Hairextensions nemen is best wel spannend, want je wilt natuurlijk wel de volle haardos, maar niet dat duidelijk opvalt dat het om extensions gaat. Hier hoef je je bij OxY geen zorgen over te maken, want de extensions zijn gemaakt van siliconen en blijven zo een hele dag effectief onder je originele haar hangen, zonder op te vallen. De clipjes hebben dezelfde kleur als het haar van de extension en zullen daarom niet in het oog springen.

Je wilt als vrouw misschien extensions die passen bij je originele haarkleur. Bij OxY kan dit uiteraard, want er zijn extensions met 11 verschillende haarkleuren verkrijgbaar.  Maar het leukste van extensions is misschien nog wel dat je ook kan combineren. Zo staat donker haar met blonde lokken je misschien wel heel goed, of bruin haar tussen je originele blonde haar. Bij OxY kan je zelfs advies krijgen over mooie combinaties. Wil je met eigen ogen zien wat er mogelijk is, bekijk de website

Snel ingebracht en een prachtig resultaat
Als je de clip-in hairextensions hebt gekozen, dan wil je natuurlijk dat deze snel en makkelijk in te brengen zijn en de hele dag goed blijven zitten. De hairextensions van OxY zijn subtiel en blijven door het siliconen materiaal altijd hangen. Bevestigen kost je maar 5 minuten per dag. Zo heb je een hele dag plezier van de extensions en geven ze je kapsel een prachtige volle uitstraling. Je zult er enorm van gaan houden.

Door Gina