Overhemden met mouwlengte7 zijn overhemden die langer maar niet breder zijn. Meestal zijn overhemden te wijd en sluiten niet goed aan. Bij mouwlengte7.com is er een zeer ruime keus die aan deze eisen van de man voldoet. Overhemden met een extra mouwlengte die super goed aansluit bij lange mannen. Van T-shirts tot boxershorts alles is te vinden bij mouwlengte7.com. Je zult er versteld van staan hoeveel keus er is.

Manchetten voor een stijlvolle outfit

Wat is nu een goede keus voor manchetten? Dit hangt helemaal af wanneer je het overhemd draagt en wat je persoonlijke voorkeur is. Of hoe draag je de manchetten? Je dient erop te letten dat de manchet op de knik van je pols en hand valt. En ook belangrijk als je een overhemd draagt in combinatie met een pak zorg er dan wel voor dat het manchet 1 à 2 cm onder je colbertje uit komt. Dan heb je twee verschillende manchetten.

  • Enkele manchet. Bij een enkele manchet wordt er gebruik gemaakt van mooi binnenwerk wat kwalitatief hoog ligt. Op een enkele manchet wordt vaak gebruik gemaakt van een dubbele knoop. Dit is handig als je een horloge draagt omdat je dan de breedte van je manchet kunt aanpassen.
  • Dubbele manchet. Super stijlvolle outfit die krijg je door een dubbele manchet met elegante manchetknopen te combineren.

Overhemden voor het bourgondische buikje

Niks mis mee hoor dat bourgondische buikje. Hier wat tips voor het juiste overhemd te dragen. Met een wat meer buikje kun je beter overhemden dragen met een verticale streep geen horizontale streep. Trouwens strepen is weer helemaal van deze tijd. Het is een stijlvolle toevoeging aan je outfit. Draag je overhemd lekker losjes over je broek en niet erin. Voor een nette look kan dit ook. Iedereen weet dat zwart afkleedt. Dat geldt voor alle donkere kleuren. Voor zwart, donkerblauw of donker grijs. Let je ook nog op de juiste stof dan zul je echt slanker lijken.

Door Redactie